Pyhä Raamattu on oppimme  ainoa  perusta ja on syntynyt Pyhän  Hengen innoituksesta. Pyhän Hengen   johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta. 2. Piet 1:2

 Jumala on yksi, iankaikkinen Jumala kolmessa persoonassa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Jumala on   taivaan ja maan luoja.

 Jeesus Kristus on Jumalan Poika, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi ihmiseksi ihmisten keskuuteen.   Jeesus eli synnittömän elämän ja ristinkuolemallaan sovitti maailman synnin, nousi kuolleista ja astui   ylös taivaaseen Isän oikealle puolelle.

 Seurakunta on Kristuksen perustama ja seurakunnan kautta Jeesus kuuluttaa evankeliumin sanomaa   kaikille ihmisille. Ne, jotka avaavat sydämensä evankeliumin sanomalle, ne Jumala synnyttää uudesti   ylhäältä Jumalan lapsiksi.

 Uskoontulleet kastetaan Jeesuksen Kristuksen käskystä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen veteen   upottamalla. Kastettu liitetään paikallisen seurakunnan jäseneksi.

 Ehtoollisen Jeesus asetti seuraajilleen muisto- ja yhteysateriaksi, jossa hän on uskon kautta itse läsnä.   Ehtoolliselle osallistuva julistaa Herran kuolemaa siihen asti, kun hän tulee.

 Lupauksensa mukaan Jeesus tulee tempaamaan uskovat luokseen tuuliin ja pilviin, jonka jälkeen hän   tulee kuninkaana hallitsemaan koko maailmaa. Lupauksensa mukaan Jumala luo myös   uuden taivaan   ja uuden maan jossa vanhurskaus asuu ja jossa nyt Jeesukseen uskovat saavat asua iankaikkisesti.